Vores vinterbadere er godt i gang…
01. dec. 2018  Kl. 12:58:46  af: Gert Eriksen

Yachtklubben Furesøens vinterbadeafdeling, som blev etableret i oktober 2017, er i gang med den anden sæson for afdelingens mere end 30 medlemmer.

Vinterbaderne testbadede allerede i klubbens havn fra begyndelsen af oktober, men det er først fra begyndelsen af november, at vandet blev så koldt at det for alvor føles som en fornøjelse at dyrke det kolde gys! Der er nu fast vinterbader-aktivitet hver mandag fra kl. 20, tirsdag fra kl. 6, torsdag fra kl. 20 og søndag fra kl. 8. På disse tider er der mulighed for et eller flere dyp fra broen ved klubhuset kombineret med ture i saunaen undervejs. Tilbuddet gælder alle over 18 år.

Ud over de 4 faste tider i løbet af ugen, hvor der er mulighed for at benytte saunaen, kan vinterbade-medlemmerne bade på andre tider morgen og aften, som ikke kolliderer med klubbens sejladstræning.

Plads til flere medlemmer

Som en af de få vinterbaderklubber har Vinterbaderne i Yachtklubben Furesøen fortsat plads til flere medlemmer. Vi opfordrer derfor til, at man tager håndklædet, badekåben og klip-klapperne under armen og kommer på besøg for at prøve et første dyp på et af de 4 faste tider. Sikkerheden er vigtig, og Vinterbadeafdelingens fokus på de faste aftalte tider underbygger et fast princip om, at man ikke bader alene. Bliver man bidt af vinterbadning, koster det 750 kr. om året at være vinterbader i klubben.

Vinterbadere i gang med test af vandtemperaturen ved vores bro

Vinterbaderne kan anvende omklædningsfaciliteterne i klubhuset, som er åbent i forbindelse med de aftalte faste tider. Som medlem kan man også få nøgle til klubhuset mod et depositum, sådan at man kan vinterbade på andre tider.

Den gode historie om vinterbadning er, at man får man styrket immunforsvar, forbedret blodcirkulation og reduceret stress. Frem for alt udløses der endorfiner, som giver varme, velvære og mere energi. Samtidig kommer du tættere på naturen som vinterbader.

Spørgsmål? Skriv venligst til info@yachtklubben.dk

E-mail Nyheden