Svømmehal for YF Ungdom
18. feb. 2020  Kl. 10:30:48  af: Ilene Eriksen

Så starter kæntringsøvelser og vandtilvænning for de yngste sejlere.
Ællinger, søulke og optimister på diplom og c-hold (ikke kap-hold) inviteres til at bestå kæntringsprøve samt til vandtilvænning med sikkerhed og svømning som faste elementer.

Indgang til omklædning er på bagsiden af svømmehallen i Handicap omklædningen - se kort herunder.

Vi tilbyder vandtilvænning som indeholder sikkerhed, svømmeundervisning til opsvømning af jolle, kajak m.m. Desuden leg med henblik på at gøre sejlerne sikre og trygge i vandet.

Vi tilbyder også kæntringsøvelser - dog ikke på søndag, da jollen som fast står i svømmehallen først skal samles.

Omklædning fra kl. 16.30 - vi starter kl. 17 i vandet og skal være ude af omklædningen senest 18.55.

Vi deler hold på søndag - hvis I ikke kan komme men gerne vil på hold til undervisning i svømning, så skriv til mig, så I kan komme med.

FORÆLDRE OBS!!!

Du skal som forælder selv sørge for at din sejler bliver badet (uden badetøj, vaskes med sæbe) i bruserne.

Vi sørger for redningsveste og jolle til aktiviteten samt 4 gode og erfarne trænere.

HUSK udover badetøj at et ekstra håndklæde eller en badekåbe er en god ide.

Hvis du har en våddragt og den er nyvasket i vaskemaskinen er den også velkommen istedet for badetøj.

Forældre og yngre søskende er desværre ikke længere velkomne i vandet, men må gerne være i hallen dog uden sko.

Venner til jeres sejlere - bed forældre kontakte mig på mail: ilene@yachtklubben.dk

E-mail Nyheden

» 26. jul. 2020 Et farvel med 3 kanonskud til en savnet ildsjæl og formand
» 21. jul. 2020 Indsamling til: Formand Gert Eriksens mindepokal