YF Ungdom per 12. marts 2020 og frem
12. mar. 2020  Kl. 12:17:42  af: Ilene Eriksen

Kan vi sejle, kan vi træne ---- læs her svarene

Kære alle forældre, trænere og sejlere

I YF Ungdom følger vi naturligvis Statsministeren vejledninger.

SELVTRÆNING på derfor gerne finde sted, ligesom du gerne må stå og ordne din båd/jolle, så den er klar til at komme på vandet.

Vintertræning på vandet er fuldstændig lukket.

Når situationen igen er til det afvikler vi de resterende træningstimer.

Selvom der ikke umiddelbart er fare for smitte ved at sidde enkeltvis i en jolle ude på vandet eller ved at holde skippermøde ude, vil der være smitterisiko i omklædning og i de tilfælde hvor en træner bliver nødt til at hjælpe en sejler ude på vandet og derved kommer tæt på sejleren.

Sejlere og forældre må i stedet glæde sig til at de resterende træningstimer formodentlig vil kunne afvikles i bedre vejr og muligvis i form at en lejr, hvor det sociale også kan dyrke.

DZA lejren for Zoom8 sejlere d. 20-22. marts er ligeledes aflyst.

Navigationsundervisning og eksamen forsøger vi i øjeblikket at finde en digital løsning på. Dette involverer Søfartsstyrelsens censor samt Dansk Sejlunion hvor vi skal søge tilladelse til at afholde en anden form for eksamen. Der vil komme direkte besked til navigationselever og forældre om hvordan undervisning og eksamen de kommende 3 mandage afvikles.

Klubaften for de yngste er aflyst.

Svømmehal de kommende søndage er aflyst, selvom virus ikke trives i klorvand vil smitterisikoen i de små omklædningsrum være stor. Vil i øvrigt tro at svømmehallen er permanent lukket.

Joller m.m. i hallen– følg vejledningerne for hygiejne.

Joller på vandet for dem over 18 år følger de almindelige sejladsbestemmelser.

Sæsonstart er efter påske, jeg er i gang med at sætte hold og finde trænere.

Hvis du eller din sejler ønsker at skifte hold eller sejle en anden dag eller flere dage, så skriv til mig snarest muligt.

Et nyt tilbud i denne forårssæson bliver åben sejlads på udvalgte lørdage (afhænger af gummibådskapacitet til sikkerhed). Vi sørger for at der er trænere og at sikkerheden er i orden og så kan man bare møde i klubben – der er ingen tilmelding og ingen forældre forpligtigelser. Men måske nogle forældremuligheder – sejl med dine børn, prøv at sejle eller måske et par timer til at få ordnet andre ting, mens børnene sejler. Mere info kommer tættere på sæsonstart.

Jeg ønsker alle sejlere, forældre og trænere nogle fredelige dage – her kunne der evt. blive tid til at planlægge sæsonen, tjekke om sejlertøjet passer, få lappet diverse eller bestille hvad man måtte mangle.

E-mail Nyheden

» 01. apr. 2020 Sommerferiesejlads 2020
» 12. mar. 2020 YF Ungdom per 12. marts 2020 og frem
» 18. feb. 2020 Svømmehal for YF Ungdom