Klargør for print     E-mail Artikel

Hvad er YF
En sejlklub beliggende ved Furesøen´s bred med gode fritidstilbud til både børn og voksne.
YF har gode klubfaciliteter såsom havn, klubhus med værftshal, materialegård og sejlergade, lige foran os den smukke Furesø, der giver ideelle udfordringer for såvel kapsejlads som hyggesejlads med hele familien.
YF´s klubhus rummer alle de faciliteter, som er nødvendige, for at drive en sejlklub såsom skolestue, omklædningsrum, hyggestue, sejlloft, kontorer samt værftshal med tilknyttede værkstedsfaciliteter.
Klubben er socialt funderet, dvs. vi alle hjælper med at vedligeholde og forny vores fælles faciliteter.

YF drives af alle de frivillige medlemmer og forældre med en bestyrelse og en masse aktivitetsudvalg som de ledende kræfter.