Kapsejladserne

På forsiden af hjemmesiden er der ude i venstre side en kalender.
Efterhånden som indbydelserne til stævner kommer, bliver de lagt i kalenderen under datoen.
I bunden af de fremkomne datoer kan du få de datoer frem, som ligger ude i fremtiden.
Hvis du klikker på en dato og derefter på ...mere - kommer du ind og kan downloade indbydelser.
Vi arbejder på at gøre det nemmere fremover.

Kapsejlads - er det noget for dit barn?

Selvfølgelig gælder det først og fremmest om at fremme sejlerglæden hos børnene og give dem nogle gode, sjove og lærerige timer på vandet, som i bedste fald giver dem en livslang sejlerglæde. Det er i hvert fald Yachtklubben Furesøens ambition.

Erfaringen viser imidlertid, at kapsejladser er med til at fremme netop disse værdier. Sejlerne møde andre sejlere fra andre klubber, opmærksomheden for detaljen skærpes og sejlerkompetencerne styrkes markant.

Derudover skal der lyde en kraftig opfordring til – når træneren og sejleren sammen finder tiden rigtig – at deltage i nogle af de mange kapsejladser, som næsten hver weekend arrangeres i og omkring København. Trænerne og Optiudvalget udvælger hvert år en række kapsejladser, som det kunne være relevant at prøve kræfter med. De fremgår af Ungdomskalenderen.

Det kræver imidlertid forældreopbakning til transport af joller mm., og de første mange gange er det også trygt at vide, at far eller mor står inde på land og er klar til at tage imod.

Kontakt: usu@yachtklubben.dk

Dansk Sejlsport henstiller at kapsejlere, trænere og forældre følger Etisk Kodeks:

Trine, DEN 8077 vinder af C-rækken, Torm Junior Grand Prix 2006 i Farum