Forældreaktiviteter.
Klubben har flere muligheder for aktivitet, mens dit barn sejler.

Tera- klubjoller til udlån for forældre og f.eks. mindre søskende. Jollen kan sejles af 1 barn og 1 voksen uden problemer. Hvis man tilsammen vejer mere end 80 kg, skal man huske at sætte bundproppen i. Sværd står i optimistskuret, ror og sejl samt bom er fast monteret på jollen.

Det eneste du skal sørge for er ikke at tage en jolle, hvis der er sejlads i jollen på en træningsaften, dvs. spørg trænerne den aften du vil sejle. Alle weekender er de 6 joller til fri benyttelse.

SUP = Stand Up Paddle
En ny disciplin i vandsport. Et slags surfbræt uden sejl, som man står op og padler på. Klubben holder jævnligt kurser for forældre og søskende i hvordan man gør. Forældre og søskende er velkomne til at låne dem, når de ikke bruges af medlemmer eller i træningen.
De ligger fastlåst på et stativ, dvs. du har brug for en klubnøgle for at låse dem fri. Pagajer og finner hentes i et skab - kontakt trænerchef Ilene Eriksen for mere information.

Kajakker = for de yngste

Klubben har 14 kajakker for u. 45 kg. og 4 stk. voksenkajakker. Alle af typen Sit On Top - dvs. de egner sig til småture i godt vejr og sjov og vandleg i havnen. De kan også lånes og ligger på pladsen øst for klubhuset med en kodelås. Pagajer m.m. står i optimistskuret.
Kontakt Trænerchef Ilene Eriksen for mere information.