Stævne for Grandprix klasserne:
17-19. maj med første start fredag kl. 14.30:
E-jolle, Laserjolle, (DS-coach på banen) &
Zoom8 (DZA-coach på banen)

samt Furesø Cup for klasserne:
RS Feva sejler lørdag 18. maj og søndag 19. maj med første start kl. 10.
RS Tera, Optimist B 17-18. maj med første start fredag kl. 14.30 - spisepause på land.

Optimist C 18. maj med første start lørdag kl. 11.00. Skippermøde for alle C-sejlere kl. 10.00
Der vil være 2 trænerbåde på banen som hjælper alle sejlere der har behov. Spisepause på land. Der sejles lige uden for klubbens broer.

Overnatning for E-jolle og Laserjolle sejlere er mulig i klubbens hal, primitivt men billigt inkl. morgenmad og frokostmadpakke lørdag/søndag (smør selv) = 80 kr. Max 20. sejlere - tilmelding via Manage2Sail.
Køkkenet vil være åbent for aftensmad efter eget valg.
Grillen er tændt lørdag aften.

OBS! EU-restriktioner på Furesøen betyder at der kun kan gives tilladelse til et fåtal af Rib´s. Stævneledelsen vil sørge for at der er nok i forhold til sikkerheden - hvis der er særlige behov, så skal der ansøges om tilladelse hos stævneledelsen - vi skal indhente særskilte tilladelser hos skovfogeden.
DS vil have banecoach til stævnet.