SOMMERFERIE i Yachtklubben Furesøen.
Hvert år i skolernes sommerferie har vi åbent på hverdage.
Tilmelding foregår på Dansk Sejlunion´s hjemmeside - søg på sommeraktiviteter.

Hvis tilmeldingen er udsolgt kan man komme på venteliste ved at sende en mail til:
ilene @ yachtklubben.dk (uden mellemrum). Helt op til få dage før holdet starter er det muligt at få tilbudt plads fra ventelisten.
Pakkeliste og info kan downloades her på siden - tryk på det du gerne vil se.

6-9 år - sommerferie på vandet.
De yngste sejler typisk kajak, SUP, kølbåd, motorbåd, ture på søen, leg på land og i vandet og hvis vejret er til det intro til jollesejlads. Hvis man er 9 år er det holdet, hvis man er glad for at lege.
Der er plads til 20 på holdet - de deles i 2 grupper, så det er vigtigt at få skrevet ens venner på tilmeldingen, hvis man gerne vil være i samme gruppe.

9-15 år - sommersejlads.
De ældste sejler alt efter evne jolle, kølbåd, windsurfer, SUP, kajak, badning m.m.
Der sejles basissejlads for uerfarne/begyndere og trænes boathandling og kapsejlads for erfarne.
Hvis man er 9 år skal man være glad for at lære - hvis man bedre kan lide at lege, skal man vælge det andet hold.
Der er plads til 40-50 på holdet - de deles i mindre grupper af 10 med ca. samme alder, så det er vigtigt at få skrevet ens venner på tilmeldingen, hvis man gerne vil være i samme gruppe.