YF Ungdom træning
OPTI&TERA Joller tir+torsdage efterår22 | JTTE
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

I YF ungdom tilbyder vi træning i både en-mandsjolle, to-mandsjolle og kølbåd for aldersgruppen 9-24. For gruppen 6-9 år har vi ællingesejlads.

Start tirsdag 16 august kl 16:30: Jollehold: Optimist og Tera på flere niveauer. Holdet er for sejlere der fx har været på Minihold samt øvede jollesejlere og kapsejlere. Holdet træner basissejlads, trim, teknik, taktik på flere niveauer og mange sejler 2 dage om ugen. Skrive i tilmeldingen om du vil sejle begge dage eller hvis kun én dag hvilken dag du kommer. Forældre bakker op omkring vagtordning. Inkluderer træning samt lån af jolle med træningssejl. De Klubbens hjemmeside for mere info.

Tid/Sted
Tirsdag 16:30-20:00 Yachtklubben Furesøen, YF Ungdom Torsdag 16:30-20:00 Yachtklubben Furesøen, YF Ungdom
Pris for  150  dages medlemskab
0,00 kr.