Klubben har i disse dage besøg af sejlere fra andre lande.

68 sejlere fra Østrig, Danmark, Estland, Finland, Holland, New Zealand & Sverige sejler årets VM på Furesøen.

Hver morgen fra kl. 8-10 er der fyldt med jollesejl og sejlere der gør klar til dagens sejladser. Lige før kl. 10 kan man se de sidste joller på vej ud til banen godt fulgt på vej at trænere i følgebåde. Forrest sejler dommerbåd og mærkebåde fuldt bemandet med frivillige medlemmer samt forældre fra mange andre klubber. Desuden er der 5 internationale jurymedlemmer, som fordelt i 2 både dømmer direkte på vandet.

Idag blev de første 3 sejladser sejlet og i pigernes felt fører Madita Grigat fra Gråsten Sejlklub og hos drengene Toby Blander Hedegaard fra Farum Sejlklub.

Der sejles max 3 sejladser om dagen - onsdag er hviledag, men kan komme i spil, hvis vinden driller.

Kom forbi og se det skønne syn af de mange sejl på søen og de glade unge sejlere som hygger rundt omkring klubben efter dagens sejladser.