Standerhejsning i 2021 bød på den traditionelle ceremoni med Formandens tale, båddåb og kanonsalut efterfulgt af en hyggetime. Dog var der en overraskelse i form af et nyt æresmedlem - sidste gang vi udnævnte æresmedlemmer var da Jena og Katja kom hjem med OL-bronzemedaljerne i 2016.

Peter Salskov-Iversen blev æresmedlem på bagrund af hans store indsats for at holde YF igang både på den frivillige front med at bygge og vedligeholde hus og havn samt hans store indsats i YF Ungdom, hvor han har været en af de bærende kræfter med at holde den store flåde sejlende. Derudover er Peter altid flittig på vandet - fast gæst ved torsdagsmatchen og ofte en vigtig brik, når der holdes større stævner i klubben.