I år har vi digitaliseret tilmeldingen til holdene i YF Ungdom. Det betyder at der skal logges ind med sejlerens profil og at sejleren hermed kan tilmelde sig hold. Det er muligt at vælge flere hold, hvis man f.eks. gerne vil sejle 2 dage eller både vil træne jolle og kølbåd.

Hvis du ikke er medlem, skal du først oprette en profil og vælge kontingent (f.eks. juniorkontingent eller ungdomskontingent). Dette gøres under Medlemskab.

Når du  er oprettet og har betalt kontingent kan du tilmelde dig på de ønskede hold som vælger under Holdtilmelding.

Vi har hold alle dage i ugen. De første 2 bogstaver i et holds kode står for hhv. ma, ti, on, to. De 2 sidste bogstaver står for type af hold - f.eks. OP for optimist.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til trænerchef ilene Eriksen på ilene@yachtklubben.dk