YF Ungdom træning
Duelighed praktisk prøve efterår 2022 | DuOE
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

I YF ungdom tilbyder vi træning i både en-mandsjolle, to-mandsjolle og kølbåd for aldersgruppen 9-24. For gruppen 6-9 år har vi ællingesejlads.

Start onsdag 17 august kl 16:30: Duelighed praktisk for ungdom i Sportsbåd, Open 5.70

Vi underviser hver onsdag i sejlsæsonen i begynder og fortsætter sejlads i kølbåd (Sportsbåd 5.70) til duelighedsprøve i praktisk sejlads.

Om vinteren undervises der i teoretisk pensum til duelighedsprøven. Du skal være min. 14 år og betale enten juniorkontingent (under 15 år) eller ungdomskontingent (15-25 år). For at tage teoretisk duelighedsprøve skal du være min. 15 år eller have bestået 9. klasses eksamen på eksamenstidspunkt. Prøven aflægges for ekstern censor som udpeges via Dansk Sejlunion´s censorer.

Med duelighedsprøve (teoretisk + praktisk) kan du låne klubbens kølbåde og sejle udenfor træningstiderne eller deltage om torsdagen i kapsejlads på søen for alle sejlklubberne.

Pris for  150  dages medlemskab
0,00 kr.