Trænerchef
Ilene Eriksen
53385383
Jeg har sejlet hele mit liv. Gennem årene har jeg undervist både børn og voksne i sejlads i jolle og kølbåd. Nu bruger jeg tiden i klubben til at uddanne trænere og få YF Ungdom til at fungere.
Træner
Astrid Harsaae
Beskrivelse
Astrid har sejlet i YF i mange år, har duelighedsbevis og er en fast del af trænerteamet.
Benjamin Ewe
Christian Selch
Beskrivelse
Christian startede med at sejle Yngling som 12-13 årig.
Tog duelighedsbevis for snart 12 år siden og underviser nu i Open 5.70 for juniorer, både begynderundervisning og duelighedsbevis.
Frederik Schöller
Isabell Schlegel
Mathias Schnack
Beskrivelse
Mathias kom som ung teenager til YF, da vi startede zoom træning i YF. Efter nogle år som sejler i Zoom, flyttede han til E-jolle og holdt derpå en pause der endte med at han kom retur til YF som træner for vores optimister og zoom sejlere. Mathias har primært de unge kapsejlere der er på vej i optimisten.
Sara Emilie Vinding
Sofie Vendelbo Toft Madsen
51893181
Thomas Arthur Jørgensen
Beskrivelse
Thomas har sejlet optimist, zoom8 og sejler nu E-jolle. Han har taget duelighedsbevis og Dansk Sejlunion´s træneruddannelse niveau 1 og 2.
Han startede som hjælpetræner for 3 år siden og har også været aktiv træner på sommersejladsen samt i svømmehallen om vinteren.
Christian Jørgensen
Beskrivelse
Christian startede med optimist, flyttede til Tera og Zoom8, har taget duelighedsbevis i YF, sejler Finnjolle og er i fuld gang med en uddannelse i søværnet. Christian kan det hele - været træner for de små, de store, jollerne, kølbåde og når vi er heldige har han tid til fortsat at være en del af YF´s unge og trænerteamet.
Christian er fra august 2021 på orlov.
David Seiding
30286204
David er vokset op i YF, som optimist og zoom8 sejler.
Skiftede til kølbåd og tog duelighedsbevis samtidig med han startede som hjælpetræner.
Efter et år på efterskole 2019/20 (OURE) kom han i 2020 retur og er nu fast træner for Tera-sejlerne.
Jeppe Stærgaard
Beskrivelse
Jeppe har sejlet i klubben de sidste 10 år. Optimist, Zoom8, 29er, Open5.70, J70 og har duelighedsbevis. Jeppe har undervist på forskellige niveauer og aldersgrupper og har lige nu duelighedshold.
Mads Jørgensen
Beskrivelse
Mads har sejlet Zoom8 og E-jolle i YF. Tog for et par år siden sit duelighedsbevis og har været på Oure i 1 år. Mads er på 2. år som træner og er igang med Dansk Sejlunion´s træneruddannelse.
Mathias Malthe Madsen
Beskrivelse
Mathias startede for et par år siden som Zoom8 sejler i YF og sejler nu E-jolle i Hellerup. Mathias har taget duelighedsbevis, Dansk Sejlunion kurser som instruktør og underviser vores yngste sejlere.
Jesper Bergmann Fabrin
Beskrivelse
Jesper har selv sejlet Optimist, Zoom8 samt Europajolle i YF.
Han har været træner i de sidste 4 år.
Jesper har især som Zoom8 sejler sejlet mange præmier hjem til klubben.
De sidste 1,5 år har Jesper været træner for Zoom8 sejlerne i YF.

Instruktør
Astrid Harsaae
Benjamin Ewe
Christian Selch
Beskrivelse
Christian startede med at sejle Yngling som 12-13 årig.
Frederik Schöller
Ilene Eriksen
53385383
Isabell Schlegel
Kasper Knigge
Katja Salskov-Iversen
Lærke Ilsøe Nørgaard
Mathias Schnack
Sara Kirkebæk
Sara Emilie Vinding
Sofie Vendelbo Toft Madsen
51893181
Stine Carlslund Nielsen
Beskrivelse
Stine har sejlet i YF i mere end 15 år. Er uddannet træner hos Dansk Sejlunion og DIF. Stine sejler selv 2-mandsjolle og kølbåd samt SUP.
Stine underviser primært vores duelighedshold, både i praktisk sejlads og teori om vinteren.
Desuden underviser Stine i SUP - primært på event hold.
Thomas Arthur Jørgensen
Caroline Galatius Andersen
Beskrivelse
Caroline har i 2021 sin første sæson som hjælpetræner, som er første del af instruktør uddannelsen i YF og efterfølgende Dansk Sejlunion. Caroline har sejlet optimist, sejler nu Zoom8 og tog i 2019/2020 duelighedsbevis. Caroline vil altid følges med en erfaren træner.
Christian Jørgensen
Beskrivelse
Christian er fra august 2021 på orlov.
David Seiding
30286204
David er vokset op i YF, som optimist og zoom8 sejler.
Emil Fabricius
Beskrivelse
Emil har været træner for vores ællingehold i de sidste 2 år. Han har selv sejlet kølbåd og sejler fortsat.
Emil Olsen
Beskrivelse
Emil har sejlet Open 5.70 de sidste par år og tog i 2019/2020 duelighedsbevis og starter nu som hjælpetræner. Emil vil følge en erfaren træner i første del af hans uddannelse.
Frederik Stræde
Beskrivelse
Frederik har sejlet nogle år i jolle og har derefter taget duelighedsbevis i kølbåd. Han underviser primært de yngste af vores sejlere.
Gabriel Glyb
22105902
Gabriel startede som optimistsejler i YF for et par år siden. Han er igang med duelighedsprøve og sejler Zoom8 og 29er. Startede som hjælpetræner august 2020 og skal i løbet af de næste par år på Dansk Sejlunion´s instruktør kurser samt førstehjælpskursus. Gabriel arbejder altid sammen med en erfaren træner.
Jeppe Stærgaard
Mads Jørgensen
Mathias Malthe Madsen
Signe Roesdahl Larsen
Beskrivelse
Signe har sejlet hele livet - er opvokset på sydsjælland og er i forbindelse med hendes nu færdiggjorde studier kommet til YF. Signe har en bred trænerbaggrund, kan sejle jolle, kølbåd, har duelighedsbevis osv.
Jesper Bergmann Fabrin
Beskrivelse
Jesper har selv sejlet Optimist, Zoom8 samt Europajolle i YF.
Han har været træner i de sidste 4 år.
Jesper har især som Zoom8 sejler sejlet mange præmier hjem til klubben.
De sidste 1,5 år har Jesper været træner for Zoom8 sejlerne i YF.

Pernille Abildgaard Glyb
22105902
Bådejerlaug
Niels Carsten Schmidt
41604348
Carsten Schmidt er leder af klubbens bådejerlaug. Kontakt Carsten hvis du har brug for support til din bådplads, kranoptagning, rampebrug, klubbens kran m.m.
Holdleder
Carsten Madsen
Beskrivelse
Carsten er holdleder for Zoom8 gruppen i YF. Holdlederen er bindeled i forældregruppen og primus motor for at holdet fungerer i samarbejde med træner og trænerchef.
Vinterbadeansvarlig
Peter Bjerregaard Kiel