Optimist

Info
En-mandsjolle for aldersgruppen 9-15 år, hvor der sejles som begynder, fortsætter eller kapsejler.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

TIOP
Tirsdag Tid: 16:30 - 20:00
Træner: Amalie Ulslev /
Instruktør: Amalie Ulslev / Marie Søgaard-Richter /
Fortsætterhold. Der undervises i basisejlads med fokus på sikkerhed, boathandling. Holdet vil ofte trænes sammen med Tera-holdet, som har samme fokus.
Tilmeldte: 3/8

TTKA
Tirsdag Tid: 16:30 - 21:00
Torsdag Tid: 16:30 - 21:15
Sted: Yachtklubben Furesøen, YF Ungdom
Træner: Mathias Schnack / Thomas Arthur Jørgensen / Simone Elise Dahlberg-Garde /
Instruktør: Mathias Schnack / Thomas Arthur Jørgensen / Simone Elise Dahlberg-Garde /
Optimistkapsejladsholdet. Mathias Schnack og Thomas Jørgensen er trænere for dette hold. Her forventes det at du deltager aktivt både tirsdag og torsdag og at du så småt kommer med ud til stævner. Hvis du ikke tidligere har været på holdet bedes du kontakte Mathias eller Trænerchefen Ilene. Forældre bedes vælge 2 vagtdatoer i forældrefeltet.
Tilmeldte: 7/10
Antal dage: 180

ONSØ
Onsdag Tid: 16:30 - 20:00
Træner: Jesper Bergmann Fabrin /
Instruktør: Caroline Galatius Andersen / Signe Roesdahl Larsen / Jesper Bergmann Fabrin /
Forældre bedes vælge vagtdato under forældrefeltet. SøulkeHoldet er for de 8-10 årige. Der lægges vægt på tryghed, leg ved læring, sikkerhed og påklædning samt de første spæde forsøg på at sejle jolle. Kølbåd, motorbåd, SITonTopKajak og SUP indgår også i holdets aktiviteter. Der sejles både på mindre baner samt på søen og Vejlesø på ture. Anbefales til dem der ikke er helt klar til at sidde alene i en optimistjolle. I vintersæsonen er der vandtilvænning og kæntringsøvelser i svømmehallen som aktiviteter.
Tilmeldte: 7/10

TOOP
Torsdag Tid: 16:30 - 20:00
Træner: Mathias Malthe Madsen /
Instruktør: Mathias Malthe Madsen /
Begynderhold for 9-11 årige i optimist. Der undervises i tilrigning af jolle, afrigning, sikkerhed, basissejlads. Der er kun 5-6 deltagere per hold med en fast træner på.
Tilmeldte: 6/6
Tilmeld venteliste